Nu ne-am facut treaba bine si esti nemultumit de reparatia laptop-ului tau? Iti dam banii inapoi in termen de 24 ore de la receptie si pastrezi reparatia.

Daca alegi sa activezi garantia de satisfactie, vom considera ca ai refuzat reparatia, in consecinta se vor aplica termenii si conditiile pentru clientii cu refuz de reparatie (cost transport, taxa de diagnoza). Garantia de satisfactie se aplica “EXCLUSIV” laptop-urilor reparate (nu se aplica la software, recuperari de date, etc).

Un client are dreptul de a beneficia o singura data de garantia de multumire. Urmeaza pasii de mai jos pentru a beneficia de aceasta garantie speciala, UNICA in Romania: Completeaza formularul de aici in termen de 24 ore de la receptia produsului. Asteapta aprobarea noastra scrisa sau telefonica Daca ti s-a solicitat trimiterea inapoi a laptop-ului pentru demontarea componentelor scumpe pe care le-am livrat, va trebui sa il trimiti sau sa il aduci din nou la noi. Transportul nesubventionat va fi suportat de tine atunci cand este cazul. Iti vom trimite inapoi laptop-ul fara componenta inlocuita in timpul reparatiei si iti vom rambursa integral suma platita de tine pentru reparatie in termen de 30 zile.

Nu desface carcasa produsului. Ruperea sigiliului duce la pierderea garantiei. Nu zgaria, nu lovi produsul. Respecta intocmai conditiile de garantie si de utilizare. In caz contrar ne rezervam dreptul sa nu acceptam returul. Nu trimite produsul in sistem RAMBURS. Plata transportului spre firma noastra cade in sarcina ta, orice produs trimis in sistem RAMBURS va fi returnat fara notificare prealabila.

Returnarea banilor se va face numai prin banca cu Ordin de Plata emis pe numele cumparatorului. Asta inseamna ca vom avea nevoie de un Cont Bancar valid si un Cod Numeric Personal valid din partea ta in momentul sosirii produsului in firma noastra. Termenul de returnare a sumelor este de 30 zile din momentul primirii si verificarii produsului.

 

Daca nu au trecut cele 24 ore de la receptia produsului, esti nemultumit de reparatie si doresti activarea garantiei de satisfactie solicitand rambursarea banilor, completeaza cu atentie formularul de mai jos:

[liveform form_id=2719]