Service Calculatoare Desktop

Service Calculatoare Desktop LaptopStein

Desi multi se obosesc cu tot felul de preziceri, calculatoarele desktop isi pastreaza locul in special pe biroul gamerilor, proiectantilor si a altor categorii de utilizatori care au nevoie de performanta bruta si ecrane mari.

Si pentru ca aceste categorii de consumatori „streseaza” foarte mult componentele, defectiunile care apar sunt multe si diverse.

In general, reparatia unui desktop consta in inlocuirea corecta a componentelor (sursa, placa de baza, memorii, HDD, etc). Dar ce te faci daca ti s-a stricat placa video cumparata de pe ebay cu 3000 lei? Cumperi alta?

Service-ul nostru este specializat in reparatia electronica a componentelor scumpe si sofisticate, la preturi semnificativ mai mici decat costurile de achizitie a altor componente similare.

Asiguram toata gama de servicii necesare: reparatii de orice fel, recuperari de date, reparatii monitoare, deplasare la sediul/adresa clientului pentru constatare si/sau reparatii, interventii software (devirusari, instalari soft, management si optimizare, monitorizare de la distanta)

Completeaza formularul si venim sa ducem in service calculatorul defect. Il reparam repede.

Loading

Totodata asiguram servicii de mentenanta pentru persoana juridice, prin externalizarea serviciilor IT:

– mentenanta si reparatii calculatoare

– administrare completa servere linux si windows

– protectie si securitate date, backup automat

– management retele si audit de securitate

– cablare structurata

– consultanta IT