Service Apple Macbook

Esti fericitul posesor al unui laptop Apple? Daca citesti acest articol ma tem ca esti mai degraba nefericitul caruia i s-a stricat macbook-ul.

Apple inseamna stil, eleganta, rafinament dar si performanta, stabilitate si rezistenta. Toate acestea au insa pretul lor: costuri foarte mari de achizitie si service, variatie mica de modele, compatibilitate restransa, dificultati in intretinere si reparatie.

Stim ca te-a costat si ca ti-e drag. Stim si ca ai nevoie de el urgent. Mai stim ca sunt rare service-urile care repara Apple MacBook in Romania si mai ales in Cluj-Napoca.

Instalare MacOS LaptopStein

Noi dispunem de aparatura performanta, piese originale de schimb si tehnicieni de top, bine instruiti si cu experienta.

Nu suntem si nu vom fi centru autorizat Apple. Din respect pentru buzunarul tau. Cu toate acestea, avem stocuri impresionante de placi de baza si componente originale Apple. Putem repara orice problema a unui MacBook, la preturi cu mult sub orice service autorizat.

Executam reparatiile cu echipamente performante de ultima generatie, beneficiind de sprijinul unei echipe de ingineri electronisti pasionati si cu experienta. Dispunem de un stoc generos de piese pentru a scuti o mare parte din timpul necesar pentru aprovizionare.

Asiguram reparatii la nivel national, si punem la dispozitia clientilor nostri un sistem online de urmarire a statusului interventiei, pe baza de parola.

Completeaza formularul si venim sa ducem in service mac-ul defect. Il reparam repede.

Loading

Bine de stiut:

– laptop-urile Apple sunt performante, scumpe si rezistente. Insa sunt foarte costisitoare si pretentioase cand vine vorba de service. Nu lasa laptop-ul Apple pe mana oricui, poti ramane fara el.

– nu folosi MacBook-ul tau cu orice incarcator, in orice priza. Protejeaza-l. Nu folosi decat accesorii si componente originale, altfel risti sa dai bani grei pe reparatii. Apple este foarte pretentios cand vine vorba de compatibilitatea componentelor si accesoriilor.

– daca intampini probleme in utilizare, daca MacBook-ul da erori sau se opreste aleator, daca nu porneste intotdeauna, este timpul sa mergi cu el in service. Nu incerca singur sa rezolvi problemele si in special – nu continua sa il folosesti fara a consulta un specialist.

– Mergi cel putin odata pe an cu el in service pentru operatiuni de mentenanta (curatare, verificare generala, inlocuire consumabile).