Niculina Melinte, Dir. Vanzari - www.greensoft.ro

Profesionalism si promptitudine. Sunt doua calitati esentiale intr-o lume a concurentei, o lume in care se taxeaza cea mai mica greseala.

Tiberiu Petric, Dir. Vanzari - www.simetrix.ro

Aleg sa contractez serviciile companiei SCIT Tehnology in primul rand datorita relatiilor vechi ce exista intre mine si CEO'ul acestei companii. Impreuna cu minutiozitatea si profesionalismul dat in procesul de diagnosticare, costurile si termenele de livrare propuse pentru solutionarea cazurilor si nu in ultimul rand al garantiei extinse oferite pentru fiecare operatiune efectuata ma indruma fara nicio rezerva sa ii recomand cu caldura.

Lucian Vrăbiescu, manager tehnic, BG Soft

BG Soft, colaboreaza cu Laptopstein in cadrul unui abonament de mentenanta hardware si software. Dupa numal câteva luni, pot confirma faptul ca roadele acestei externalizari sunt deosebit de bogate, peste ceea ce m-am ateptat in momentul semnarii contractului. Garantia satisfactiei oferita de Laptopstein este complet acoperita de fapte.

Manu Marius, Primaria Floresti - www.floresticluj.ro

Nu lucram de multa vreme cu SCIT TEHNOLOGY, dar pe parcursul colaborarii au avut solutii la orice solicitare. Atat dpdv comercial cat si privind interventiile la servere sau statiile de lucru. Suntem multumiti in special de promtitudiea inverventiilor remote. RECOMAND.

Andrei Dragon, fotograf - www.dragon-andrei.com

Va multumesc foarte mult pentru reparatia laptopului Acer! Acum porneste si merge perfect! Un service de incredere, il recomand cu caldura!

Remus DAN, Web & IT Solutions Provider - www.WebS4All.Ro

Am apelat si eu de cateva ori la baietii de la Laptopstein cu niste probleme cu laptopul meu si al unor amic si desi am mai fost si in alte parti si nu au reusit sa faca nimic sau mai mult mi-au mai si stricat unele componente, ei mi-au rezolvat problema desi nu ii mai dadeam sansa. Ii recomand tuturor, daca vor o solutie profesionala in domeniu IT.

Ileana Petrovan, consultant turism - www.avetour.ro

Suntem foarte multumiti de serviciile SCIT TEHNOLOGY, este o firma de incredere, angajatii foarte amabili si foarte prompti, receptivi si pe pozitie atunci cand am avut nevoie de ajutorul lor. Recomand cu toata increderea firma SCIT TEHNOLOGY.

 

Adauga si tu un testimonial:

[liveform form_id=2679]